Anime Kage
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime Kage

Anime Kage

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cum pot afisa o imagine sub numele meu de utilizator?

In jos 
AutorMesaj
DragonBlack
Admin
Admin
DragonBlack

Data de înscriere : 08/05/2011

Cum pot afisa o imagine sub numele meu de utilizator? Empty
MesajSubiect: Cum pot afisa o imagine sub numele meu de utilizator?   Cum pot afisa o imagine sub numele meu de utilizator? I_icon_minitimeDum Mai 22, 2011 10:11 am

Pot aparea doua imagini sub numele de utilizator cand vizualizati mesajele. Prima este o imagine asociata cu rangul dvs., in general acestea luind forma de stele sau blocuri indicind cate mesaje ati scris sau statutul dvs. pe forumuri. Sub aceasta ar putea fi o imagine mai mare cunoscuta sub numele de avatar, care este, in general, unica sau personala fiecarui utilizator. Administratorul decide activarea avatarurilor si alege modalitatea prin care avatarurile vor fi disponibile. Daca nu puteti folosi un avatar, atunci aceasta este decizia administratorului si ar trebui sa-l intrebati pe acesta despre motivele care au dus la această decizie (suntem siguri ca vor fi întemeiate!)
Sus In jos
https://animeromania.forum.st

Cum pot afisa o imagine sub numele meu de utilizator?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cum fac sa nu imi apara numele de utilizator pe listele de utilizatori conectati?
» Daca fac click pe link-ul de email al unui utilizator, mi se cere sa ma conectez!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Kage :: Ajutorul Forumului :: Ajutor!-
Mergi direct la: